Peräseinäjoen metsästysseura - Metsästysseura Pohjanmaan lakeuksilla

Koiranäyttely Peräseinäjoella 31.7.2021

Näyttelyn aikataulu ladattavissa tästä.

Näyttelyn tuloksiin linkki tässä

Toivolanrannan alakoulu, Saarentie, Peräseinäjoki. FCI 5/6 & FCI 7/8, myös pennut. Järj. Peräseinäjoen Metsästysseura. Arv. alkaa klo 10.00 Ilm. 4.7. menn. os. Marja-Liisa Jokinen, Siltalantie 84, 61650 Kalakoski tai internetissä ilmoittautuminen.kennelliitto.fi  Tied.  Marja-Liisa Jokinen p. 050 511 7581 klo 18-21. Kotisivut https://www.psjms.fi. Ilm. maksu 32€, saman om. 2. jne. koira, pennut ja vet. 25€, vet. yli 10 v. ilmaiseksi, tilille FI68 5338 0220 0160 77 OKOYFIHH, viite 202170. Ilmoittaudu näyttelyyn Täältä

Palkintotuomarit: Varalla kaikille roduille Harry Tast.

Ryhmä 5 akita, alaskanmalamuutti, american eskimo dog, amerikanakita, basenji, buhund, chow chow, dansk spids, etnankoira, eurasier, faaraokoira, grönlanninkoira, hokkaidonkoira, hälleforsinkoira, ibizanpodencot, islanninlammaskoira, japaninpystykorva, kaanaankoira, kainkoira, kanadaneskimokoira, kanarianpodenco, karjalankarhukoira, kintamani-balinkoira, kishunkoira, koreanjindonkoira, lunnikoira, länsigöötanmaanpystykorva, länsisiperianlaika, meksikonkarvatonkoirat, perunkarvatonkoirat, pohjanpystykorva, portugalinpodengot,  ruotsinlapinkoira, grosspitzit, keeshond, kleinspitzit, mittelspitzit, pomeranian, samojedinkoira, shiba, shikokunkoira, taiwaninkoira, thai ridgeback, thaimaanpystykorva, valkoinen ruotsinhirvikoira, venäläis-eurooppalainen laika, volpino italiano Anneli Pukkila, muut Hannu Talvi.

Ryhmä 6 kaikki rodut Jari Fors.

Ryhmä 7 kaikki rodut Joanna Pronin,

Ryhmä 8 sileäkarvainen noutaja Hannu Talvi, amerikancockerspanieli, amerikanvesispanieli, barbet, clumberinspanieli, cockerspanieli, englanninspringerspanieli, espanjanvesikoira, fieldspanieli, friisinvesikoira, irlanninvesispanieli, kooikerhondje, lagotto romagnolo, novascotiannoutaja, sussexinspanieli, walesinspringerspanieli, venäjänspanieli, viiriäiskoira Helin Tenson, muut Harry Tast. Varalla roduille chesapeakelahdennoutaja, kiharakarvainen noutaja, kultainennoutaja, labradorinnoutaja Helin Tenson.

Ryhmäkilpailut: FCI 5/6 Jari Fors, FCI 7/8 Helin Tenson, Paras veteraani Hannu Talvi, Paras kasvattajaryhmä Anneli Pukkila, Best in Show Harry Tast.

Rajoitettu osallistujamäärä max. 480 koiraa.

Näyttelyämme sponsoroi

Kommentti ( 1 )

  1. Juhana
    Hei, Kysy malla.jokinen@saunalahti.fi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.