Peräseinäjoen metsästysseura - Metsästysseura Pohjanmaan lakeuksilla

POINTTEREIDEN KENTTÄMESTARUUSKILPAILU – DIARMID-CUP 13.10. – 14.10 PERÄSEINÄJOELLA

POINTTEREIDEN KENTTÄMESTARUUSKILPAILU – DIARMID-CUP 13.10. – 14.10

Englantilaisiin kanakoiriin kuuluvien pointtereiden kenttämestaruuskilpailu järjestetään ensimmäistä kertaa Peräseinäjoen metsästysseuran/ kanakoirajaoston isännöimänä. Koemaastoina toimivat Haasjärvi, Hepovuoteen ympäristö ja Kyrösneva. Kokeeseen osallistuu 19 koiraa, joista yksi nuorten luokassa, yksi voittajaluokassa ja loput avoimessa luokassa. Lauantaina suoritetaan karsinta sunnuntain loppukilpailuun.

Pointterit ovat erittäin nopeita ja tyylikkäitä koiria. Kokeessa suuri merkitys onkin haun vauhdikkuudella ja koiran tyylillä. Kokeessa koirat hakevat parihaussa ja nopeammin linnut löytänyt koira saa siitä erityistä etua paritoveriinsa nähden. Koetta on mahdollista tulla seuraamaan paikan päälle – kysy lisätietoja/ ohjeita Veli-Pekka Mattilalta 040 715 1941

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.