Peräseinäjoen metsästysseura - Metsästysseura Pohjanmaan lakeuksilla

Harjoitukset haulikkoradalla

Talviaikaan tutuksi tullut harjoituspäivä on sunnuntai klo 12:00 alkaen. Lisäksi on mahdollista päästä harjoittelemaan myös muinakin päivinä. Homma menee seuraavasti: jos haluat päästä harjoittelemaan muulloinkin kuin vain tällä hetkellä sunnuntaisin, niin ilmoita yhteystietosi Jorma Pikkumäelle. Tällä tavalla pääset viestirinkiin, jossa ilmoitetaan seuraavat harjoitukset. Tämä toimintamalli perustuu valvojan henkilökohtaisten aikataulujen puitteisiin. Harjoituspäivät ja -ajat ovat epäsäännöllisiä, joten harjoituksista saat tietoa vain, mikäli kuulut viestirinkiin.

Ilmoita yhteystietosi, sähköposti ja puhelinnumero.

Osoitteeseen: jorma.pikkumaki@gmail.com

Jorma Pikkumäki                                                                                                                                                                                      Ammunnanvalvoja

 

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.